تالار هنر پرشین گرافیک  

بازگشت   تالار هنر پرشین گرافیک > گرافیک کامپیوتری > گرافیک سه بعدی > انجمن تری دی مکس 3D Max

10 پست آخر
Lightbulb مشاعره
(Author : ebi110 ) (نمایش ها : 1407 ) (پاسخ ها : 167) (آخرين نوشته : babak134) (Date: 12:59 AM - Time: Friday 3 September 2010-1)
دیدم کسی تصاویر گالری 2 بعدی رو نگاه نمیکنه، منم....
(Author : GOLAGHA_KHAN ) (نمایش ها : 46 ) (پاسخ ها : 6) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 11:05 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1)
آسيابي نيازمند مرمت
(Author : ebi110 ) (نمایش ها : 6 ) (پاسخ ها : 0) (Date: 04:42 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1)
لنگـــــه کفش !!!
(Author : الهه ) (نمایش ها : 20 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:24 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
عبارات پشت كاميوني(ادبيات جاده اي)
(Author : ebi110 ) (نمایش ها : 669 ) (پاسخ ها : 22) (Date: 07:17 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
Lightbulb از براش دود لذت ببرید!!!!
(Author : babak134 ) (نمایش ها : 69 ) (پاسخ ها : 5) (آخرين نوشته : الهه) (Date: 11:46 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
نرم افزار Toon Boom
(Author : Sky ) (نمایش ها : 277 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:00 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
رنگ و روغن گلدون
(Author : sarina_123 ) (نمایش ها : 36 ) (پاسخ ها : 4) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:20 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
آخرين كتابي كه خوندايد
(Author : شهره ) (نمایش ها : 107 ) (پاسخ ها : 9) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:02 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)
ایده گرافیکی
(Author : alvandyhamed ) (نمایش ها : 77 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 02:14 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1)

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی Thursday 21 January 2010-1, 06:01 PM   #11 (لینک مستقیم)
عضو جدید

aref3dsmax آواتار ها

تعداد تشکرها از دیگران: 1
aref3dsmax is on a distinguished road

ساخت چمن
سلام.امروز آموزش ساخت چمن توسط Vray Displacment رو داریم.

http://www.img98.com/images/l9dcm2ycm0pltsodbr8r.jpg

تا بخش قبل مختصر درباره Displasmcent صحبت کردیم.

نکاتی که در مورد چمن باید حتما رعایت بشه اینهاست
* نباید انعکاس داشته باشه واگرنه بشدت کند میشه.شاید زمان رندرتون 6 تا 8 برابر بشه
* سعی بشه تو GI محاسبه نشه.! حتما میگین اگه نشه که غیر واقعی میشه.V-Ray حتی به این مشکل ما پاسخ داد Displacment سه حالت داره.

http://www.img98.com/images/b9oct4kmis6tlrtzelr.jpg

حالت اول مخصوص کار ماست حتی کنارش نوشته LandScape.فقط نکته اینجاست که باید متریالی که به Displacment نسبت میدیم مخصوص خودش باشه.این بخش از الگوریتم قبلی استفاده میکنه.بعتی رنگ سفید پائین میمونه و سیاه برجسته میشه. اگه از Arch model , arch Exterior استفاده کنین توش متریال داره به همین مظمون.من 2 تا متریال که مخصوص این کاره رو میزارم.

http://www.img98.com/images/qkbwc8viy7l0q0y722.jpg
http://www.img98.com/images/nt3v7bk20hhoggo111mj.jpg
همون طور که از اسماشون پیداست در حقیقت یکیش چمنه و یکیش Displacement مخصوص همین چمن.

وقتی که خودش رو تنظیم کنین روی این گزینه طوری از Gi استفاده میکنه که اصلا کند نمیشه و از کیفیتش هم کم نمیشه

1- سطح مورد نظر رو میسازیم.

2- حالت UVW رو براش تعریف می کنیم.

برای اینکه 1 مقایسه داشته باشیم بین Bump و Displacement من متریال مخصوص Displacment رو به بامپ نسبت دادم.
http://www.img98.com/images/6evsx8wjnpe09ufegtu.jpg

عدد بامپ رو از 100 به 1000 رسوندم
http://www.img98.com/images/m31t98p765ftkie374k.jpg

حالا از طریق Modify گزینه VrayDIspalacment رو انتخاب کردم.متریالی که روی بامپ داده بودم رو روی جای متریال این مدیفای Drag کردم. گزینه instance رو انتخاب کردم. بعد Bump رو پاک کردم که فقط Dispalcment بمونه.

فقط یه مشکل پیش میاد و اون اینه که وقتی از این روش Displacment می کنیم چون Gi رو کم میگیره یه مقدار تاریک میشه.من این تاریکی رو توسط diffuse تو متریال جبران می کنم.یعتی روشنایی متریالم رو تا 2 یا 2.5 برابر افزایش می دم.طوری که اگه بدون dis بگیرم میشه اینجوری و با dis میشه زیریش

اخرین نکته اینه که یه پارامتر خیلی مهم داریم تو این بخش و اون کیفیت سطحیه که باید بالا بیاد
پیش فرض روی 512 تنظیمه..برای این تمرین نتیجه 512 این میشه

من عدد رو به 3000 رسوندم

درسمون تموم شد نتیجه هم میشه بالا. البته تو بالا یه قوری هم گذاشتم که ببینین انعکاس و سایه هم روی این چمن تاثیر میزارن و کلا میشه باهاش همه کار کرد.

ویرایش توسط aref3dsmax : Thursday 21 January 2010-1 در ساعت 06:04 PM
aref3dsmax آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی Thursday 21 January 2010-1, 06:05 PM   #12 (لینک مستقیم)
عضو جدید

aref3dsmax آواتار ها

تعداد تشکرها از دیگران: 1
aref3dsmax is on a distinguished road

معجزه عکس 32 بیتی hdr
سلام.می خوام یه آموزش فوق فوق خفن که هیچ کس بهش توجه نمی کنه رو بزارم! دهنتون آب افتاد؟! اینو تو کتاب دیدم اما خودم مثالش رو عملی اجرا کردم و معجزشو دیدم بنا براین مثال خودمو میزارم که قابل لمس باشه.

بسم الله

ابتدا در باره عکاسی در دنیای واقعی و پسوند Raw که همون HDR تو مکس هست آشنا بشیم:
موارد استفاده از فرمت RAW و مزایای آن

1-فرمت RAW دقیقا شامل تمام اطلاعاتی است كه در هنگام تهیه عكس توسط حسگر دریافت و ذخیره شده است.نه كمتر و نه بیشتر.بنابراین شما می توانید حداكثر استخراج اطلاعاتی را چه در حال و چه در آینده از این فایل انجام دهید.

2-در این فرمت تغییری به منظور تنظیم White Balance انجام نمی شود. تنها تنظیماتی را كه كاربر برای White Balance انجام داده ، در همان Tag همراه فایل، ذخیره می شود اما اصل فایل تغییری نمی كند.در این حالت میتوان بهترین تنظیم دمای رنگ را برای فایل اصلی انجام داد. در فایلهای JPEG بعلت تبدیل خطی و نیز اعمال تنظیم Curve روشنایی توسط دوربین، امكان تغییر White Balance عملا به خوبی فایلهای RAW وجود ندارد.
3-عمل خطی سازی (Linear Conversion ) و تفسیر رنگ(با استفاده از الگوریتمهای تبدیل اطلاعات فیلترهای آرایه ای) در كامپیوتر انجام می شود. این فرآیند با پردازنده قویتر ، وبرنامه های كاملتری، نسبت به آنچه كه در دوربین وجود دارد ،انجام می گردد.بنابراین واضح است كه نتیجه كار نیز بسیار بهتر خواهد بود.

4-امكان تغییر كنتراست و اشباع رنگ طبق نظر كاربر به بهترین وجه ممكن برای هر عكس انجام می شود.

5-مهمترین مزیت فایل RAW آنست كه در مرحله ویرایش،كاربر با یك فایل 16 بیتی روبرو است نه با فایل 8 بیتی.این موضوع بخصوص در هنگام اصلاح مناطق بسیار روشن یا تاریك عكس خود را نشان می دهد چرا كه در این موارد به جای 256 سطح روشنایی با 65636 سطح روبرو هستیم و در نتیجه از ایجاد اثرات مصنوعی و ناخواسته در هنگام ویرایش عكس جلوگیری می شود.

6-چون فایلهای RAW از لحاظ اطلاعاتی هیچ تغییری نمی كنند،می توان آنها را نگهداری كرد تا در آینده اگر آلگوریتمهای بهتری برای تبدیل(در مرحله خطی سازی، تفسیر رنگ و ...) كشف شدند ، مجددا مورد پردازش قرار گیرند وتصاویر بهتری ازآنها استخراج گردد. دقیقا معادل فیلمی كه میتوان به امید كشف راههای بهتر فرآیند ظهور، آنرا برای آینده نگهداشت.

پس خواستین دوربین بخرین حتما چیزی باشه که از Raw پشتیبانی کنه.حالا جالب اینجاست که
8 بیت یعنی 2 به توان 8 = 256
16 بیت یعنی 2 به توان 16 = 65536
32 بیت یعنی 2 به توان 32 = 4294967296
یعنی شما وقتی رندر میگیرن و معمولی با هر پسوندی بصورت 8 بیتی ذخیره کنین حداکثر 256 رنگ دارین اما 32 بیت! ............

بریم تو مکس

صحنه رو پس از اتمام کار رندر گرفتم و نتیجه رندر شد.این عکس زیر

حالا بصورت HDR ذخیره می کنم و این حالتش

وقتی بصورت HDR ذخیره می کنیم چیزی که ذخیره میشه متفاوته با چیزی که می بینین علت هم تنظیم اتوماتیک هست.اما نترسین چون با یه فوت درست میشه

یه مقدار زیادی سفید شد!!!

توی فتو شاپ از طریق گزینه Expose مقدارش رو کم و زیاد می کنیم تا به حد نرمال برسه.بازی کردن با پارامترش بسیار لذت بخشه چون انگار دارین صحنه رو دوباره نور پردازی میکنین و تا تست نکنین لذتش رو درک نمی کنین.

من اینجا یه مقایسه ای رو انجام دادم.به این صورت که تصویری که توی مکس نمایش داده بود را یه بار بصورت Tif ذخیره کردم یه بارHDR .اونی که Tif بود مثل بچه آدم بود

اما 2 تاشو تو فتو شاپ با پارامتر Explose بازی کردم ونتیجه چیزی شد که تو زیر می بینین.
aref3dsmax آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر به خاطر این پست از aref3dsmax تشکر کرده اند :
admin (Saturday 23 January 2010-1), artist.s (Friday 26 February 2010-1)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال