![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه ها | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
10 پست آخر
|
|
(Author : GOLAGHA_KHAN ) (نمایش ها : 46 ) (پاسخ ها : 6) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 11:05 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1) (Author : ebi110 ) (نمایش ها : 6 ) (پاسخ ها : 0) (Date: 04:42 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1) (Author : الهه ) (نمایش ها : 20 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:24 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : ebi110 ) (نمایش ها : 669 ) (پاسخ ها : 22) (Date: 07:17 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : babak134 ) (نمایش ها : 69 ) (پاسخ ها : 5) (آخرين نوشته : الهه) (Date: 11:46 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : Sky ) (نمایش ها : 277 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:00 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : sarina_123 ) (نمایش ها : 36 ) (پاسخ ها : 4) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:20 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : شهره ) (نمایش ها : 107 ) (پاسخ ها : 9) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:02 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : alvandyhamed ) (نمایش ها : 77 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 02:14 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() |
من میخوام یک بازی خیلی ساده با فلش درست کنم. اسم این بازیMoorhuhn هست که تقریبا معروفه.
یه کم با Action Script 3مشکل دارم. کسی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#2 (لینک مستقیم) |
|
مدیر انجمن ها
تعداد تشکرها از دیگران: 15
![]() |
مشكلتون چيه ؟
|
|
|
#3 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() |
خوب، من باید یک بازی توی فلش برنامه نویسی کنم، چون این کارو اصلا تا حالا انجام ندادم برام سخته که شروع کنم.توضیحش یک مقدار سخته.
اگه بشه میتونم فایل فلشUpload رو کنم.میشه؟ |
|
|
|
|
|
#4 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() |
سلام
دوستان من ميخوام تو يه کليپ فلش از دکمه ( پخش ) ، (مکث ) و (بازپخش دوباره ) استفاده کنم ، اما در اسکريپ هاش مشکل دارم ، ساخت اينارو بلدم ،اما نميتونم به کار ببندمشون !! اگه ميشه منو راهنمائي کنيد که چيکار کنم که اين دکمه ها کار کنند !! ممنون ميشم ![]() -------------------------------------- ویرایش شد. مدیر : نیازی به گذاشتن ایمیل نیست ، اگر کسی بخواد جواب بده و بتونه همینجا جواب میده. با تشکر ویرایش توسط Sky : Sunday 18 April 2010-1 در ساعت 11:29 PM |
|
|
|
|
|
#5 (لینک مستقیم) |
|
مدیر انجمن ها
![]() |
کدی را که نوشتید اینجا قرار بید تا بررسی کنم!
|
|
|
#6 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010
تعداد تشکرها از دیگران: 1
![]() |
سلام...
آقایون اگه کسی کد های این ها رو داره من رو راهنمای کنه(لطفا) 1.یک button که با کلیک روش ببره ما رو به یه سایت..... _______ 2.چطور میشه یک فلش کوچیک رو در فلش خودمون فعال کنیم؟ مثلا یک فلش Equlizer در فلش خودمون بزاریم وحرکت کنه....آخه همینطوری که میزاریم ثابت و حرکتی نداره... ___________________ ممنون میشم اگه کمک کنید.... |
|
|
|
|
|
#7 (لینک مستقیم) |
|
مدیر انجمن ها
![]() |
برای سوال اول :
یک MovieClip یا Button را بسازید و برای آن نامی را انتخاب کنید که من اینجا فرض میگیرم نامش هست blue_button و کد زیر را مینویسیم : کد:
blue_button.addEventListener(MouseEvent.CLICK , OnMouseClick);
function OnMouseClick(evt:MouseEvent):void
{
var myUrl:URLRequest = new URLRequest("http://persiangraphic.com");
navigateToURL(myUrl);
}
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|