تالار هنر پرشین گرافیک

10 پست آخر
آموزش تری دی مکس درس به صورت کامل
(Author : mermojtaba ) (نمایش ها : 480 ) (پاسخ ها : 13) (آخرين نوشته : مميز) (Date: ۰۷:۱۵ بعد از ظهر - Time: پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸-1)
Wink معرفی منابع ارشد هنر تئاتر
(Author : لیلا336 ) (نمایش ها : 545 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۱۰:۰۶ قبل از ظهر - Time: پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸-1)
مجسمه سازي را آموزش دهيد.
(Author : ebi110 ) (نمایش ها : 73 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۰۹:۴۰ قبل از ظهر - Time: پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸-1)
آزمون عملی ارتباط تصویری
(Author : mostafa1363 ) (نمایش ها : 1847 ) (پاسخ ها : 12) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۰۹:۳۷ قبل از ظهر - Time: پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸-1)
به رنگ ارغوان
(Author : mina ) (نمایش ها : 4 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۰۹:۳۵ قبل از ظهر - Time: پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸-1)
Wink نقاشی با کاشی شکسته ها ( نقاشی موزاییکی)
(Author : sarajo0n ) (نمایش ها : 2511 ) (پاسخ ها : 7) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۱۰:۳۴ بعد از ظهر - Time: چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸-1)
خواهشأ نظرتون رو راجب به این شعر بگین
(Author : red_swallow ) (نمایش ها : 742 ) (پاسخ ها : 15) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۱۰:۳۰ بعد از ظهر - Time: چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸-1)
چرا بحثهاراكسي جواب نميدهد؟
(Author : ebi110 ) (نمایش ها : 12 ) (پاسخ ها : 2) (آخرين نوشته : mina) (Date: ۱۰:۲۶ بعد از ظهر - Time: چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸-1)
کارگاه شعر خودمون
(Author : mehdy59 ) (نمایش ها : 90 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: ۰۴:۴۶ قبل از ظهر - Time: دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۸-1)
آموزش کامل نرم افزار پریمیر 7 / 6.5
(Author : homa ) (نمایش ها : 742 ) (پاسخ ها : 30) (آخرين نوشته : mahboobeh) (Date: ۰۶:۵۷ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸-1)

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  (#1 (لینک مستقیم)) قدیمی
seebche آفلاین
عضو جدید
seebche is on a distinguished road

تعداد تشکرها از دیگران: 0
Lightbulb مهم : وکتور با موضوع کامپیوتر و رایانه - جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸-1, ۰۲:۳۰ قبل از ظهر

هر کی داره بزاره که خیلی لازم دارم
ممنون

(#2 (لینک مستقیم)) قدیمی
faeegh آفلاین
عضو جدید
faeegh is on a distinguished road

faeegh آواتار ها

تعداد تشکرها از دیگران: 0
پیش فرض یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸-1, ۰۴:۰۴ بعد از ظهر

من ندارم ولی پشنهاد میکنم به زبان انگلیسی در یا هو سرچ کنی من چند وقت پیش سرچ کردم چیز های خوبی بدست آوردم
  faeegh به Yahoo ارسال پیام  
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال
You may ن post new threads
You may ن post replies
You may ن post attachments
You may ن edit your posts

vB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است