|
|
10 پست آخر
|
|
(Author : مرضیه ) (نمایش ها : 2257 ) (پاسخ ها : 24) (آخرين نوشته : پیچک) (Date: ۰۳:۵۲ بعد از ظهر - Time: چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۷-1) (Author : salian_graphic ) (نمایش ها : 44 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۱۲:۵۵ بعد از ظهر - Time: سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۸۷-1) (Author : احسان ) (نمایش ها : 998 ) (پاسخ ها : 30) (آخرين نوشته : yaser-sh) (Date: ۱۲:۳۰ بعد از ظهر - Time: سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۸۷-1) (Author : zhilaazari ) (نمایش ها : 44 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : Sky) (Date: ۰۲:۴۵ بعد از ظهر - Time: دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۷-1) (Author : tirgas ) (نمایش ها : 69 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۰۱:۲۲ قبل از ظهر - Time: دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۷-1) (Author : مرضیه ) (نمایش ها : 47 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۰۶:۳۱ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1) (Author : مرضیه ) (نمایش ها : 49 ) (پاسخ ها : 1) (Date: ۰۶:۲۶ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1) (Author : godfly ) (نمایش ها : 240 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : Marquis) (Date: ۰۲:۵۰ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1) (Author : siahloo ) (نمایش ها : 63 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : سارا احمدپور) (Date: ۰۲:۰۲ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1) (Author : مرضیه ) (نمایش ها : 555 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : Sky) (Date: ۰۱:۱۰ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1) |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
(#1 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
![]() ![]() نوشته ها: 115
حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 26
|
سلام .!
امیدوارم گرافیک دوستان و گرافیست ها عزیز حالشون خوب باشه و سالم سلامت به استقبال این تاپیک اومده باشند. مقدمه چینی رو لازم نمی بینم و همینجا عذر خواهی می کنم به خاطر این که متن و صحبت من کمی غیر رسمی و دوستانه است! ![]() اصل مطلب این هست که با توجه به استقبال قابل تقدیر گرافیست ها و هنرمندان عزیز از مسابقه 1 یعنی طراحی لوگو. تصمیم گرفتیم که با فاصله زمانی بسیار کم مسابقه شماره 2 را برای شما عزیزان برگزار کنیم. در این مسابقه که برگزازکننده و مجری آن شبکه بین المللی وب ا.ج با همکاری پرشین گرافیک می باشد سعی شده جوایز افزایش داده شود تا انگیزه و اشتیاق شما دوستان جهت شرکت در مسابقه افزایش یابد. اما مقررات و موضوعات مسابقه: موضوع : 1.طراحی پوستر با موضوع ماه رمضان. شرایط و مقررات: 1. طرح پوستر ماه رمضان در سایز و اندازه دلخواه می باشد. 2.در طراحی پوستر ماه رمضان باید نام و نماد وب سایت پرشین گرافیک و شبکه بین المللی وب ا.ج درج شود. 3.تمامی طرح ها باید دارای نوآوری و خلاقیت باشد.(طرح های تکراری و کپی در مسابقه شرکت داده نخواهند شد.) 4.شرکت در مسابقه برای عموم آزاد می باشد. 5.طرح های خود را این تاپیک قرار داده. ماده 1. برندگان پس از اعلام نتایج می بایست فایل اصلی و قابل ویرایش را ارسال نمایند. ماده 2. از دادن هرگونه پست اضافی جدا خودداری فرمایید ![]() مهلت ارائه آثار تا عید فطر می باشد. اما بخش شیرین جوایز: ![]() نفر اول : یک وب سایت کامل . شامل : (1 گیگابایت هاست . دامنه .ir . طراحی) + بن استفاده از خدمات سایت www.arshia.asia به ارزش 20 هزار تومان + کاپ نفر اول مسابقه(طلا) نفر دوم : 500 مگابایت هاست + بن استفاده از خدمات سایت www.arshia.asia به ارزش 15هزار تومان + کاپ نفر دوم مسابقه (نقره) نفر سوم : 200 مگابایت هاست + بن استفاده از خدمات سایت www.arshia.asia به ارزش 10 هزار تومان + کاپ نفر سوم (برنز) نفر چهارم : 100مگابایت هاست + بن استفاده از خدمات سایت www.arshia.asia به ارزش 5هزار تومان جوایز هاستینگ از طرف شرکت توکا هاست برترین ارائه دهنده خدمات هاستینگ در ایران به شما عزیزان تقدیم می گردد. منتظر طرح های زیبای شما هستیم. سوالی بود در خدمتم ![]() دوستان از این به بعد لطفا آثاری که طراحی می کنند با سایز 1024*768 باشه یعننی سایز استاندارد برای پشت زمینه کامپیوتر. در ضمن پست اضافی = حذف شما از شرکت در مسابقه به خاطر مسائل امنیتی تمامی شرکت کنندگان باید فایل ارسالی را به ایمیل زیر بفرستند. در صورت عدم ارسال در مسابقه شرکت داده نمی شوید. ![]() arshia_int2006@yahoo.com www.graphiran.ir اولین فروشگاه محصولات وب سایت و لوازم برقی افتتاح شد. |
|
|
(#2 (لینک مستقیم))
|
(#3 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
حالت شخصیتی:
|
|
|
|
(#4 (لینک مستقیم))
|
|
عضو جدید
![]() ![]() نوشته ها: 20
تعداد تشکرها از دیگران: 2
|
ببخشید اونوقت داورا کی هستن؟ معیارهای انتخاب چی هستش؟ اعلام نتایج چه موقعی هست؟ یخورده کاملتر توضیخ بدید ممنون میشم
![]() |
|
|
|
(#5 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
حالت شخصیتی:
|
داوران تیم پرشین گرافیک و متخصصین شبکه بین المللی وب ا.ج هست.
معیار انتخاب عرض کردم. نوآوری و خلاقیت در طرح ها معیار است. شما شروع به طراحی کنید برای اعلام برندگان عجله نکنید دوست من. موفق باشید. |
|
|
(#6 (لینک مستقیم))
|
|
عضو جدید
![]() ![]() نوشته ها: 20
تعداد تشکرها از دیگران: 2
|
بعد اونوقت یه سوال دیگه طرحایی که ارائه میشه میتونه در مورد امام علی(ع) هم باشه یا نه فقط باید در مورد ماه رمضان باشه؟
|
|
|
|
(#7 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
![]() ![]() نوشته ها: 55
حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 91
|
با سلام و خسته نباشید
خیلی خوشحال شدم که فهمیدم قراره در این تالار دوباره مسابقه برگزار بشه. بنده حقیر از طرف خودم دعوت شما رو مشتاقانه قبول می کنم. فقط لطف کنید بگید که منظورتون از نماد پرشین گرافیک کدوم نماده؟ گالری تصاویر دو بعدی / بررسی مجدد طرح های مسابقه ماه رمضان http://forum.persiangraphic.com/%DA%...9%D8%AF%DB%8C/ |
|
|
(#8 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
حالت شخصیتی:
|
سلام ممنون از شما آقای رضایی.
از این که مارا با طرح های زیباتون مفتخر می کنید.خوشحالیم. نماد پرشین گرافیک یا اولین تالار هنر ایرانی که .psd را در مسابقه قبل در اختیار شما قرار داده ایم. در ضمن برندگان و 6 نفر اول مسابقه همکاری و تحت حمایت شبکه بین المللی وب ا.ج قرار می گیرند. موفق باشید. |
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از Arshia تشکر کرده است : | نويد (شنبه ۹ شهریور ۱۳۸۷-1) |
(#9 (لینک مستقیم))
|
|
عضو تالار
حالت شخصیتی:
|
نقل قول:
موضوع مسابقه ماه مبارک رمضان می باشد. در مورد امام علی (ع ) اگر طرح بزنید در مسابقه شرکت داده نمی شود. لطفا قبل از زدن پست دقت فرمایید ![]() متشکرم |
|
|
|
(#10 (لینک مستقیم))
|
|
مدیر انجمن ها
![]() نوشته ها: 124
حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 12
|
پوستر را برای ماه رمضان میخواین !! بعد تا عید فطر وقت داره ؟؟؟ یک سوالی برام پیش اومد!! اینکه این پوستر به چه درد شما میخوره ؟ !
اگه تا عید فطر وقت داره؟ کی میخواین ازش استفاده کنید!!؟؟ |
|
|
|