تالار هنر پرشین گرافیک

10 پست آخر
Talking مجموعه کامل کارت ویزیت
(Author : مرضیه ) (نمایش ها : 2232 ) (پاسخ ها : 24) (آخرين نوشته : پیچک) (Date: ۰۳:۵۲ بعد از ظهر - Time: چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۷-1)
Arrow بزرگترین مرجع دانلود فایل های Psd
(Author : salian_graphic ) (نمایش ها : 36 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۱۲:۵۵ بعد از ظهر - Time: سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۸۷-1)
طرح های دو بعدی شما
(Author : احسان ) (نمایش ها : 994 ) (پاسخ ها : 30) (آخرين نوشته : yaser-sh) (Date: ۱۲:۳۰ بعد از ظهر - Time: سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۸۷-1)
Unhappy درخواست پوستر به مناسبت هفته مشاغل psd
(Author : zhilaazari ) (نمایش ها : 43 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : Sky) (Date: ۰۲:۴۵ بعد از ظهر - Time: دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۷-1)
نگاتيوهاي فيلم از شاتراستاك
(Author : tirgas ) (نمایش ها : 67 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۰۱:۲۲ قبل از ظهر - Time: دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۷-1)
آموزش شیوه ساخت ابر و نوشته های ابری
(Author : مرضیه ) (نمایش ها : 45 ) (پاسخ ها : 0) (Date: ۰۶:۳۱ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1)
گرافیک خلاقانه در طراحی تبلیغ محیطی ( یکی از برترین سری بیلبوردهای امسال 2008 )
(Author : مرضیه ) (نمایش ها : 44 ) (پاسخ ها : 1) (Date: ۰۶:۲۶ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1)
Talking تابلو زيباي موناليزا
(Author : godfly ) (نمایش ها : 238 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : Marquis) (Date: ۰۲:۵۰ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1)
Smile مسابقه طراحي لوگوي پردازشگر
(Author : siahloo ) (نمایش ها : 63 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : سارا احمدپور) (Date: ۰۲:۰۲ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1)
قالب های گرافیکی ودیاگرام برای پاورپوینت
(Author : مرضیه ) (نمایش ها : 553 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : Sky) (Date: ۰۱:۱۰ بعد از ظهر - Time: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۷-1)

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  (#1 (لینک مستقیم)) قدیمی
Arash DSN آفلاین
عضو جدید
Arash DSN is on a distinguished road

Arash DSN آواتار ها

حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 28
Lightbulb انتقاد از داوری مسابقه پوستر رمضان - یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۸:۱۷ بعد از ظهر

سلام خدمت همه دوستان مخصوصا مدیران عزیز
با توجه به اعلام نتایج برندگان مسابقه پوستر رمضان چند تا عرض خدمتتون دارم.
این مسابقه برای آشنایی و دوستی بیشتر کاربران برگزار شده بود.
ولی در کنار اون واقعا دوستان و خود من واقعا زحمت کشیدم و طرح های خوبی تقدیم کردیم.
اما به نظرم قضاوت اصلا درست نبود!
قرار نیست که من دوستان دیگر رو ناراحت کنم و از خودم برنجونم ولی به نظرم داورا باید یه خورده از گرافیک و مفهوم اون سر دربیارند. چند تا سوال از مدیران محترم دارم:
به نظر شما معنی پوستر چیه؟!!!
اصلا تعریف پوستر رو میدونید؟!!!
اصلا خودتون انجمن گرافیست های ایران رو میشناسید؟!!!
آیا بهتر نبود برای داوری از یه گرافیست انجمن گرافیک ایران استفاده میکردید؟!!!
واقعا هر کسی که یه خورده فوتوشاپ بلده باید داور بشه؟!!!
فکر کنم شما طرح برتر رو با بیشتر بودن لایه ها انتخاب میکنید؟!!!
من حاضرم از یه گرافیست مطرح و شناخته شده ایران که اگه واقعا گرافیست ها رو بشناسید رو به شما معرفی کنم تا اینجا داوری بکنه و طرح برتر و اول رو معرفی بکنه. (بدون اینکه فایلهای لایه باز رو نگاه کنه!!!!!)
اونوقت میدونید که قضاوت چقدر متفاوته!!!
آیا طرح های من اونقدر کمتر و بی ارزشتر از اون طرحای اولی بود که منو چهارمین نفر انتخاب کردید؟!!! این طرح من رو که انتخاب کردید خیلی افتضاحه. خودمم تو پست اون طرحم گفتم ولی شما اون رو از 14 طرح ارسالی من انتخاب کردید!!!
من نه دنبال جایزه هستم و نه دنبال مقام اول، چون اگه میدونستید که عضو انجمن گرافیستهای ایرانم و خیلی سایتهای گرافیکی بهم پیشنهاد همکاری میدن که صراحتا میتونم اونا رو معرفی کنم. ولی به خاطر دوستیمون تو این مسابقه شرکت کردم.
این حرفها رو زدم که بدونید اگه قراره یه مسابقه بزرگ برگزار کنید حداقل یه شناختی و یه تجربه ای از طراحی داشته باشید.
در ضمن جایزه رو تقدیم میکنم به خودتون.
همچنین اون جایزه قبلی رو.
اینم بدونید که به جای اینکه جلب طراح و دوستان گرافیست بکنید اونا رو دارید از این سایت دور میکنید!
حرفای زیادی دارم که بزنم ولی...
میدونم که این پستم پاک میشه ولی اگه اینجا واقعا تاپیک نظرات و پیشنهادات باشه اون رو حذف نمیکنید.
در ضمن کاربری منم دیگه تاریخش تموم شده!
از دوستیتون خیلی خوشحال شدم.
واقعا ببخشید که این حرفا رو زدم چون نمیتونستم خودم رو نگه دارم.
متشکرم
یا علی...

(#2 (لینک مستقیم)) قدیمی
عارف آفلاین
مدیر انجمن عکس و تصاویر گرافیکی
عارف is on a distinguished road

عارف آواتار ها

حالت شخصیتی:
Angry آرش ناز نازو راست میگه - یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۹:۰۹ بعد از ظهر

چه جالب منم بهشون گفتم

اما نزدیک بود بن بشم

منم خیلی با آرش ناز نازو هم عقیده هستم یعنی چی که کسی که طرح شو در یک فروم دیگه گذاشته بیاد اینجا دوباره بزاره اول بشه

پس دیگه این از طرح های سایت پرشین گرافیک و شرکت بین المللی ا.ج محسوب نمی شود
چون که در سایت دیگری قبلا گذاشته شده است

اصلا موضوع این نیست بی احترامی نشه طرح ایشون خیلی زشت بید

طرح های دیگر کاربران نگاه کنید

خیلی طرح ها از نظر گرافیکی بهتر بید مثل آقا نوید

دیگه مزاحمتون نمی شم اگر این طوری حق دیگر بچه ها رو بخورید وزیر پاتون لگد بزنید

منم یکی از افراد تاریخی این فروم می شم میرم شوخی وکردم می مونم!

(#3 (لینک مستقیم)) قدیمی
عارف آفلاین

عارف آواتار ها

حالت شخصیتی:
پیش فرض یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۹:۱۲ بعد از ظهر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف نمایش پست ها
چه جالب منم بهشون گفتم

اما نزدیک بود بن بشم

منم خیلی با آرش ناز نازو هم عقیده هستم یعنی چی که کسی که طرح شو در یک فروم دیگه گذاشته بیاد اینجا دوباره بزاره اول بشه

پس دیگه این از طرح های سایت پرشین گرافیک و شرکت بین المللی ا.ج محسوب نمی شود
چون که در سایت دیگری قبلا گذاشته شده است

اصلا موضوع این نیست بی احترامی نشه طرح ایشون خیلی زشت بید

طرح های دیگر کاربران نگاه کنید

خیلی طرح ها از نظر گرافیکی بهتر بید مثل آقا نوید

دیگه مزاحمتون نمی شم اگر این طوری حق دیگر بچه ها رو بخورید وزیر پاتون لگد بزنید

منم یکی از افراد تاریخی این فروم می شم میرم شوخی وکردم می مونم!

البته از آقا احسان و ارشیا هم باید تشکر کرد که این مسابقات رو برگزار می کنند

دستتون درد نکنه خیلی زحمت می کشید خداحافظ

(#4 (لینک مستقیم)) قدیمی
احسان آفلاین
مدیر پرشین گرافیک
احسان امتیاز غیر فعال شده است.

احسان آواتار ها

حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 121
پیش فرض دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷-1, ۱۱:۳۰ بعد از ظهر

Arash DSN و مهریار عزیز و همه دوستانی که در مورد مسابقه رمضان نظراتی دارند چند نکته هست که باید مورد توجه قرار بدن :

همیشه هر مسابقات برنده و بازنده وجود داره و نباید بخاطر داوری درست یا غلط داوران ، خود مسابقه رو زیر سوال برد. مخصوصا مسابقه ارزشی مثل رمضان رو ، هدف من از برگزاری مسابقات ایجاد جو سالم رقابتی بین دوستان بوده و رشد کیفی همه کاربران و شرکت کنندگان ، که اصلا هدف کلی این سایت همینه .

و اما در مورد مسابقه رمضان ، اول از همه دوستان باید بدونن این مسابقه به پیشنهاد پرشین گرافیک برگزار شد اما خود مسابقه به درخواست شدید ارشیا مدیر محترم سابق بخش گرافیک ( که به علت عدم صداقت از سمت مدیریت خلع شدند اما هنوز به عنوان کاربر می تونن از خودشون دفاع کنند ) به جهت اسپانسر بودن در این مسابقه
، مدیریت شد همونطور که دیدید ایشون به علت تبلیغات بیش از حد در مسابقه چندین بار مورد تذکر قرار گرفتن و در آخر هم حتی طرحهای مسابقه رو برای ما ارسال هم نکردند که بررسی کنیم و در جواب ما که خواستار ارسال آثار برای بررسی و اعلام نظر شدیم پس از یک روز ، خودشون به تنهایی برندگان رو انتخاب و اعلام کردند . اما در کل برندگان خوب انتخاب شدند و اکثر کاربران هم با این موضوع موافق هستند .

آرش عزیز بله حق با شماست ماهم به هیچ عنوان طرح انتخابی شمارو به عنوان طرح چهارم قبول نداریم چون طرحهای دیگر شما واقعا بهتر بود اما بدلیل احترام به ارشیا که این مسابقه رو برگزار کرد ، انتقادی نشد و طرح شما تعویض نشد . ما هم به تعداد لایه ها امتیاز نمی دیم و روح طرح رو مد نظر می گیریم .
در ضمن بعضی از دوستان طراحی رو با چیدن چند عکس در صفحه اشتباه گرفتن ، استفاده از کارهای دیگران در طرحها به کل غیر قانونی بوده و تنها راه اثبات این امر هم ارسال طرح ها بصورت لایه باز بوده .امیدواریم مسابقات بعدی بهتر و پربارتر برگزار بشه .

در مورد بکارگیری و استفاده از استادان هنر گرافیک در داوری مسابقات بعدی ماهم با این موضوع موافقیم و حتما این گزینه رو در مسابقات بعدی مورد توجه قرار خواهیم داد .

منتظر نظرات مفید و خوب دوستان در این بخش هستیم .

پرشین گرافیک با طراحی جدید
  احسان به Yahoo ارسال پیام  
  (#5 (لینک مستقیم)) قدیمی
عارف آفلاین

عارف آواتار ها

حالت شخصیتی:
پیش فرض مسابقه جدید - سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۱۲:۱۹ قبل از ظهر

سلام آقا احسان مسابقه جدید باید چه چیزی طراحی کنیم

یا اینکه خودتون می خواید طراحی کنید

می توانم کمکتون کنم

ممنون

ویرایش توسط عارف : سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1 در ساعت ۱۲:۲۲ قبل از ظهر.

(#6 (لینک مستقیم)) قدیمی
عارف آفلاین

عارف آواتار ها

حالت شخصیتی:
Arrow تاریخ عضویت - سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۱۲:۲۵ قبل از ظهر

چه جالب !

تاریخ عضویت همه کاربران تغییر یافته یا بطوری بگم بهم ریخته

(#7 (لینک مستقیم)) قدیمی
mamali آفلاین
عضو جدید
mamali is on a distinguished road

mamali آواتار ها

تعداد تشکرها از دیگران: 2
پیش فرض سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۱:۱۸ قبل از ظهر

سلام
من خیلی منتظر همچین تاپیکی بودم،یبارخودم اومدم بزنم که گفتم بی خیال جبگ و جدال میشه،چون من واقعا از وقتی تو این انجمن عضو شدم،اصلا فضایی برای نقد نبوده،و به محضی اینکه نقدی صورت میگرفت این آقای ارشیا میزد میترکوند پستارو!خوب بیخیال برم سر اصل مطلب!
اولا،من واقعا وقتی نتایج اعلام شد کپ کردم،چون وقاعا داوری بد که نه افتضاح بوده،من وقتی دیدم آقای نوید تو برنده جا نداره واقعا خندم گرفت که این داورا کی بودن آخه!واقعا من که طرحام ارزشی نداشت ولی طرحی که اول شد اصلا در حد اولی نبود!من که خبر ندارم ولی شنیدم این آقایی که اول شده با این طرح تو چندتا مسابقه شرکت کرده حتی اسل گذشه!خلاصه حرفم اینجاش ما خیلی طرحای دلنشین و زیباترو فنی تری داشتیم که لایق مقام بودن ولی متاسفانه....
اما بعدبنظر من تو داوری ها تجدید نظر بشه فکر کنم بهتر باشه!هنوز دیر نشده هیچ چیزی هم عوض نشده!
بعدشم حالا شما که میگید بین شما وارشیا که اسپانسر مسابقه بوده کاری کود شده!خوب تکلیف جوایز برندگان چی میشه!خودمونمیگما من که گفتم تجدید نظر باید بشه!در کل میگم مثلا این آقای نوید اومدیمو اول شد(اگر بنا به تجدید نظر شد) خوب جایزه هوتوتو میشه یا نه کماکان جوایز بقوت خودش باقیه!
اما بعد من تا حالا تو چندیدن و چند مسابقه شرکت کردم،مسابقه هایی که تو سطح ملی بوده،ولی تا حالا ندیدم کسی بخودش اجازه بده از کارای دیگران استفاده کنه یعنی بیاد طرحی رو که خودش نزده بفرسته تو مسابقه!من نیمدونم چجوریاس ولی اگه یکم رو میابقات بیشتر کار بشه حتی تو قوانین،فکر میکنم این مشکلات بوجود نیاد!
خوب خلاصه حرفای نگفته بیش از این حرفای گفته اس ولی چه کنم که نمیشه خیلی حرفا رو زد،
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند!

هنر نزد ایرانیان است و بس....

(#8 (لینک مستقیم)) قدیمی
احسان آفلاین
مدیر پرشین گرافیک

احسان آواتار ها

حالت شخصیتی:
پیش فرض سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۴:۲۲ بعد از ظهر

با اینکه نتایج مسابقه بدون مشورت ما اعلام شد اما دوستان نباید از حق بگذرند ، با بررسی مجدد آثار هم نتیجه ای غیر از اینیکه در سایت زده شده گرفته نمی شه .

دوستان توجه داشته باشند هر کسی حق داره اثر خودشو در هر تعداد مسابقه ای که مایل بود شرکت بده تنها اگر در مسابقه شرط شده بود که آثار نباید در مسابقات دیگر شرکت کرده باشند اینکار درست نیست اما در مسابقه رمضان چنین شرطی وجود نداشته .

در مورد جوایز هم در صورتیکه اسپانسر این مسابقه به قول خودش عمل نکنه پرشین گرافیک جوایز رو تقبل می کنه .

در آخر هم از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردند و رقابت خوبیو ایجاد کردند تشکر می کنم از جمله یاسر عزیز ، رضا ، نوید ، مهران ، محمد هدی ، هنرمند ، یاسین ، علی عبادیان ، امیر حافظی و همه دوستان دیگه که واقعا با عشق به طراحی و نه برای جایزه بلکه فقط برای ایجاد رقابت در یک محیط گرم و صمیمی طرح زدند .

امیدواریم که در آینده ، با توجه به تجربه بیشتر ما ، مسابقات بهتر از قبل برگزار بشه .

(#9 (لینک مستقیم)) قدیمی
احسان آفلاین
مدیر پرشین گرافیک

احسان آواتار ها

حالت شخصیتی:
پیش فرض سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۴:۲۵ بعد از ظهر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف نمایش پست ها
سلام آقا احسان مسابقه جدید باید چه چیزی طراحی کنیم

یا اینکه خودتون می خواید طراحی کنید

می توانم کمکتون کنم

ممنون

عارف جان داره طراحی می شه ، منتظر یک انفجار بزرگ باش

(#10 (لینک مستقیم)) قدیمی
Mehryar آفلاین
عضو تالار
Mehryar is on a distinguished road

Mehryar آواتار ها

حالت شخصیتی:
تعداد تشکرها از دیگران: 18
پیش فرض سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷-1, ۰۵:۳۶ بعد از ظهر

سلام به همه دوستان و بخصوص آقا احسان
منم با گفته هاي شما موافقم فقط يه مو ضوعي و اونم اينكه چرا شما اصرار داريد كه جوايز حتما هاست و دومين باشه مي تونيد از چيزاي خيلي بهتر و و كم دردسر ر استفاده كنيد
اينو منم قبلا گفتا چون هاست و دومين رو بايد يه شركت با همين محتوا يهني ديتا سنتر تهيه و توزيع كنه پس ميشه گفت هيچ دخلي به موضوعات پرشين گرافيك نداره
ميتونيد از بن خريد فروشگاه خودتون كه خيلي سنگينتر و بهتر هست استفاده كنيد
اينجوري دوستاني هم كه ميشه گفت وبمستر نيستند و از سرور و سايت و هاستو اينجور چيزا سرشون در نمي ايد يا حالو حوصله اين مسائل رو ندارند يه فييضي مي برند و بيشتر به سمت گرافيك تشويق مي شند ايشالله كه مديران اين مسئله رو مد نظر قرار بدند
راستي مدير جديد بخش گرافيك حالا كه ارشيا نيست رو كي تقبل كرده ...
موفق باشيد
  Mehryar به Yahoo ارسال پیام  
پاسخ

ابزارهای موضوع