![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه ها | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
10 پست آخر
|
|
(Author : sami kalleh ) (نمایش ها : 5 ) (پاسخ ها : 0) (Date: 12:03 AM - Time: Saturday 11 September 2010-1) (Author : ali1343 ) (نمایش ها : 84 ) (پاسخ ها : 2) (آخرين نوشته : sami kalleh) (Date: 11:50 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : arash ) (نمایش ها : 79 ) (پاسخ ها : 6) (Date: 10:52 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : h@dis ) (نمایش ها : 84 ) (پاسخ ها : 6) (آخرين نوشته : arash) (Date: 10:47 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : leila_khanum ) (نمایش ها : 80 ) (پاسخ ها : 1) (آخرين نوشته : sami kalleh) (Date: 09:42 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : mana ) (نمایش ها : 352 ) (پاسخ ها : 2) (آخرين نوشته : sami kalleh) (Date: 09:23 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : vahid_2017 ) (نمایش ها : 96 ) (پاسخ ها : 2) (آخرين نوشته : sami kalleh) (Date: 09:17 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : rende mast (mehrad)f ) (نمایش ها : 127 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : arash) (Date: 09:12 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) (Author : sonia ) (نمایش ها : 8 ) (پاسخ ها : 0) (Date: 01:40 PM - Time: Friday 10 September 2010-1) |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام .من تازه عضو این سایت شدم. و خیلی خوش حالم .
|
|
|
|
#12 (لینک مستقیم) |
|
مدیر پرشین گرافیک
![]() |
سوگل جان به جمع ما خوش اومدی امیدوارم اوقات خوبی رو در این تالار داشته باشی و مفید باشه برات
|
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از admin تشکر کرده است : |
|
|
#13 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام...
من روشنک هستم... و تازه عضو شدم!!!... فاروم خیلی جالبیه!..... امیدوارم بتونم فعالیت خوبی در کنار شما داشته باشم... یه سوال هم دارم..البته نمی دونم درسته که اینجا بپرسم یا نه... در تاپیک "بن شدگان و دلیل بن شدن آنها" دلیل بن شدن بیشتر تبلیغ بود!!... من معمولا هر مطلبی که می نویسم ، نام منبع رو هم می نویسم ... این هم تبلیغ محسوب میشه؟؟؟ |
|
|
|
#14 (لینک مستقیم) |
|
Super Moderator
|
باعرض خوش آمد گویی و پیوستن به گروه هنری پرشین گرافیک به شما دوست عزیز
اتفاقا شما کار درستی میکنید که منبع مطلبی را مینویسید اون شخصی که بن شده بخاطر اینکه جای نامناسب یا به بهانه تبلیغ پست بیهوده داده! داخل فرم قسمتی هست به نام معرفی سایتها اونجا موردی نداره! اما تبلیغ تبلیغ هم نباشه! معرفی باشه! مثلا نباید محصولی را برای فروش عنوان کنه! این تبلیغ محسوب میشه! امیدوارم توجیه شده باشید.
Www.shop.persiangraphic.coM ویرایش توسط Sky : Monday 10 November 2008-1 در ساعت 03:35 PM |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از Sky تشکر کرده است : |
|
|
#15 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام من محسن هستم خیلی دوس دارم توی مسابقه هاتون شرکت کنم و یه نظر هم دارم و امید وارم که این دفعه بن نشم :
اگه میشه یه نظر سنجی یا یه پیج مربوط به نظرات بزارین شاید سایت یه کم تغییر پیدا کنه |
|
|
|
#16 (لینک مستقیم) |
|
Super Moderator
|
قبلا قسمت نظر سنجی گذاشته شده!
پیشنهاد ، انتقاد ، درخواست نظرات و پيشنهادات - تالار هنر پرشین گرافیک
|
|
|
#17 (لینک مستقیم) | |
|
مدیر پرشین گرافیک
![]() |
نقل قول:
روشنک جان خیلی خوش اومدی امیدواریم که بتونیم مرجع خوبی با کمک شما و دیگر دوستان ایجاد کنیم . در مورد سوالت همونطور که ski عزیز گفت منظور از تبلیغ کنندگان کاربرانی بودند که بدون دلیل و تنها به علت تبلیغ سایت یا فعالیت خاصی در جاهای نا مربوط پست گذاشتند . شما همیشه منابع رو ذکر کنید این خیلی هم پسندیده است
|
|
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از admin تشکر کرده است : |
|
|
#18 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام.
من هم بهاران در پائیز! |
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از تشکر کرده است : | Sky (Tuesday 25 November 2008-1) |
|
|
#19 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() |
سلام من امین هستم چند روزی در اینجا عضو شدم خوشحالم انجمن های گرافیک دارند زیاد می شند.
|
|
|
|
|
|
#20 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() |
سلام من انديشه هستم تازه عضو سايت شدم . سايت جالبي دارين
|