![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه ها | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
10 پست آخر
|
|
(Author : GOLAGHA_KHAN ) (نمایش ها : 46 ) (پاسخ ها : 6) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 11:05 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1) (Author : ebi110 ) (نمایش ها : 6 ) (پاسخ ها : 0) (Date: 04:42 AM - Time: Thursday 2 September 2010-1) (Author : الهه ) (نمایش ها : 20 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:24 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : ebi110 ) (نمایش ها : 669 ) (پاسخ ها : 22) (Date: 07:17 PM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : babak134 ) (نمایش ها : 69 ) (پاسخ ها : 5) (آخرين نوشته : الهه) (Date: 11:46 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : Sky ) (نمایش ها : 277 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 10:00 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : sarina_123 ) (نمایش ها : 36 ) (پاسخ ها : 4) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:20 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : شهره ) (نمایش ها : 107 ) (پاسخ ها : 9) (آخرين نوشته : ebi110) (Date: 05:02 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) (Author : alvandyhamed ) (نمایش ها : 77 ) (پاسخ ها : 3) (آخرين نوشته : h@dis) (Date: 02:14 AM - Time: Wednesday 1 September 2010-1) |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
با سلام خدمت برادران و خواهران گرامي مخصوصا" آقا احسان مدير سايت
از اينكه اين تالار راه اندازي شده بي نهايت خوشحالم من علاقه شديدي به گرافيك دارم اما متاسفانه زياد وارد نيستم خوشحال مي شم در سايت فعاليت كنم و از هنر ديگر عزيزان بهر ببرم اميدوارم همه عزيزان موفق باشند |
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از تشکر کرده است : |
|
|
#2 (لینک مستقیم) |
|
عضو تالار
![]() |
سلام دوست من
ورود شما را تبریک می گویم! امیدوارم که بتوانیم هر چند کم در توان خود به شما کمک کنیم! موفق باشید |
|
|
|
|
|
#3 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام به همه از طرف عضو جدید رشته معماری |
|
|
|
#4 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام
منم لازم دونستم عرض ادب کنم از عضویت در سایت ، احساس خوبی دارم |
|
|
|
#5 (لینک مستقیم) |
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
تعداد تشکرها از دیگران: 0
![]() |
سلام به تمامی عزیزان عضو و مهمان در سایت . خوشحالم که عضو جدید این سایت شدم
|
|
|
|
|
|
#6 (لینک مستقیم) |
|
مدیر پرشین گرافیک
![]() |
منم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما در جمع ما هستند امید که بتونیم با کمک هم جمع خوب ، صمیمی و در عین حال مفیدی داشته باشیم
|
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از admin تشکر کرده است : |
|
|
#7 (لینک مستقیم) |
|
عضو تالار
![]() |
در بازديد از اين سايت مي توان به يك نتيجه رسيد
بهترين سايت گرافيك ايران .................................................. ................. گرافيك نزد پرشين گرافيك است و بس |
|
|
|
|
|
#8 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام به تمامي عضو جديد ها خوش آمد مي گويم و آرزوي لحاظ خوش را در اين سايت براي همه آرزومندم .
|
|
|
|
#9 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
سلام من دانشجوي سال سوم مهندسي معماري هستم. تازه عضو اين سايت شدم و اميدوارم به كمك همديگه بتونيم هر چه بيشتر در جهت نو اوري قدم برداريم...........
|
|
|
|
#10 (لینک مستقیم) |
|
Guest
|
با سلام خدمت برادران و خواهران گرامي مخصوصا" آقا احسان مدير سايت
از اينكه اينجا عضو شدم خوشحالم منزياد وارد نيستم خوشحال مي شم در سايت فعاليت كنم و از هنر ديگر عزيزان بهر ببرم اميدوارم همه عزيزان موفق باشند |
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|